Noutati

Raport favorabil pentru tichetele de sportiv

Comisia pentru tineret si sport a dat raport favorabil pentru tichetele de sportiv.

Tichetele ar avea o valoare de 150ron si vor putea fi utilizate pentru achizitia de articole sportive, transport, suplimente nutritive sau recuperare medicala.

Proiectul de lege are ca obiect de reglementare completarea Legii educației fizice şi sportului nr.69/2000, cu modificările şi completările ulterioare, în sensul introducerii „tichetelor de sportiv”, reprezentând bonuri de valoare destinate exclusiv pentru acoperirea unor cheltuieli privind practicarea sportului de performanță la nivel de copii şi juniori.


În conformitate cu prevederile art. 62 cu modificări și completări, din Regulamentul Camerei Deputaților, membrii Comisiei au examinat inițiativa legislativă, în ședințele din 13, 19 și 20 septembrie 2022, 3 și 10 octombrie 2022, în format fizic. La dezbateri, membrii Comisiei pentru tineret și sport au fost prezenți conform listei de prezență.

În urma dezbaterilor, Comisia pentru tineret şi sport a hotărât, cu unanimitatea de voturi a membrilor prezenți, să propună plenului Camerei Deputaților adoptarea Proiectului de Lege pentru completarea Legii educației fizice şi sportului nr.69/2000 PL-x nr. 468/2021, cu amendamente admise prezentate în anexă

Related Articles

Back to top button